10 Mayıs 2010

Mavi Don

Ben de büyüyünce böyle sansasyonel bi şekilde istifa etmek istiyorum. Kasetli masetli, olaylı falan. Dilekçeyle istifa etmicem, ne bliym insanlar donumun rengini konuşsun, gündeme oturiym, son bombamı patlatiym de öyle istifa ediym. Hatta giderken arkamdan The Godfather Theme falan çalsın mümkünse.

Bi de bi gün hafif atarlı birisine "Sen benim kim olduğumu biliyo musun, hı?" falan yapmak ve tabi ki önemli bi şahsiyet de olmadığım için, karşımdaki daha cevap veremeden, onun o gafil avlanma anından yararlanıp sıvışmak istiyorum.

Son olarak çok klişe bi film sahnesi yaşamak istiyorum ya. Vurdulu kırdılı bi sahne olmaması tercihimdir. (Öyle damdan dama atlamaya, yok efendim jartiyerimden silahlar/bıçaklar çıkarmaya, gökdelenlere ninja kıyafetleriyle tırmanıp camı daire şeklinde çizdikten sonra keserek içeri sızmalara bi de üstüne alarm sistemini kapatmalara gelemem ben... En fazla örümcek ağıyla oraya buraya yapışırım.)
Tabi  bunların hiçbirini henüz yapamayacağım için, şimdilik alçakgönüllü (öhöm!) isteklerde bulunarak tatilden önceki son cuma çıkışında şöyle hafif fresh, çilekli, mümkünse pembe, bacardi'li, pipetli bi kokteyl içmek istiyorum. Kırıntı'da Sweet Baby olabilir mesela, olmadı Asmalımescit'te bi narlı mojito, Midpoint de göz kırpmakta... Aman aman. (:

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir yazı. Yazılarınıza böyle devam edin

Adsız dedi ki...

hoşuma gitti ama malesef hâlâ şifremi hatırlamıyorum :) (anladın sen)